Holbæk afdelingen på Kunsthøjskolen

BGK Holbæk afdelingen er i august 2013 flyttet til lokaler på Kunsthøjskolen i Holbæk. Dermed er afdelingen nu placeret i et af landets fremmeste kunstfaglige miljøer hvad angår akademiforberende undervisning indenfor billedkunst, design og arkitektur. 

BGK holder til i Mortensenrummet  som fast base for oplæg m.m. samtidig med skiftende længerevarende perioder i de professionelle og  meget veludstyrede værksted på højskolen. 

Her foregår den ugentlige undervisning tirdage og onsdage kl. 16 – 19. Det er muligt for eleverne at bruge aftalte faciliterne udover den fastlagte undervisningstid.

Derudover er Holbæk afdelingen, som de andre afdelinger, omdrejningspunkt for en række internater og weekendcamps hvor vi samles fra alle de tre afdelinger og afholder workshops med gæstelærere med specifikke emner.

BGK Holbæk afdelingen har stadig et tæt samarbejde med Vestsjælland Arbejdende Kunstværksteder – VAK –  i Jyderup, hvor vi lejlighedsvis kan gøre brug af deres store kapacitet og faciliteter under workshops.